Η Ελληνική Λέσχη Υψηλής Νοημοσύνης καλώς ορίζει καθένα διαθέτει αποδεδειγμένες γνωστικές ικανότητες που αναμένονται μόνο από 1:44 του γενικού πληθυσμού

 

×

Ιστορία

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Νοημοσύνης, World Intelligence Network (WIN) ιδρύθηκε στις 1/1/2001 από τον Ευάγγελο Κατσιούλη, έναν Έλληνα Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή και Συγγραφέα. Η συγκεκριμένη ημερομηνία ίδρυσης του οργανισμού αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή, μια αλλαγή σελίδας στα καθιερωμένα των κοινοτήτων υψηλής νοημοσύνης, μια πιο ουσιαστική και δημιουργική παρουσία και δράση.

 

Δραστηριότητες

Ο Όμιλος διευκολύνει την συμμετοχή των συνεργαζόμενων κοινοτήτων και των μελών τους προσφέροντας ένα εναλλακτικό και διαδραστικό περιβάλλον στο οποίο οι πρωτότυπες ιδέες μπορούν ελεύθερα να εκφραστούν, παραγωγικά να σχολιαστούν και ευρέως να κυκλοφορήσουν.

Επιπροσθέτως το WIN πρακτικά υποστηρίζει την δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και την επίλυση προβλημάτων προς όφελος του συνόλου των ανθρώπων.

 

Κύρος

Ο Οργανισμός WIN έχει καθιερωθεί ως ένας διεθνής, παγκόσμιος φορέας καλλιέργειας και ανάπτυξης ιδεών και έχει επιλεχθεί από πολλές ικανές και χαρισματικές προσωπικότητες.

Το ακρωνύμιο WIN αντιπροσωπεύει την επιτυχία, την κίνηση προς τα εμπρός, την ελπίδα για την ευημερία της ανθρωπότητας με τη χρήση όλου του δυναμικού της.

 

Συνεργαζόμενες κοινότητες

Για την επικαιροποιημένη ενημέρωσή σας για τις συνεργαζόμενες κοινότητες του WIN μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική αναφορά.

 

Σύνοψη της ΕΛΥΝ

ΕΛΥΝ Ίδρυση: 01/01/2014
Επίδοση: IQ 132, σ 16
Τυπικές αποκλίσεις: 2
Εκατ. Κλίμακα: 97.7
Σπανιότητα: 1 : 44

Μέλη: 24
Ενδιαφερόμενοι: 1
Κάλυψη: 1056

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

 
 

Κοινωνικοποίηση

Γιατί μας τιμούν οι φίλοι μας

/ Free WordPress Plugins and WordPress Themes by Silicon Themes. Join us right now!

Εγγραφή στο newsletter μας

Συμπληρώστε το email σας: